Bruk 1-2-3-metoden når du øver til fagdag og eksamen i matematikk 2P

åren er her!

Men med vår følger både fagdag og eksamen i matematikk 2P. Og med fagdag og eksamen følger øving. Det er få som ville valgt å bruke ettermiddager og kvelder på skolearbeid hvis de kunne få god karakter uten.

Om du kjemper for å stå i faget, prøver å klare 4-eren for å komme inn på lærerstudiet eller går for 6-eren, så er det viktig å øve riktig. Øver du riktig, kan du bruke mindre tid for de samme resultatene.

1-2-3-metoden hjelper deg med å øve på akkurat det du trenger, og på den riktige måten.

Read More
Nina Pettersen
Velkommen til eksamenstrening i vår!

Vi i Explain arbeider med å lage gode verktøy for å lære matematikk på egen hånd. Vi har bare såvidt begynt arbeidet og har store planer som skal gjøre det gøy og enkelt å lære.

...

Kom enkelt i gang ved å sende meldingen EXPLAIN til 2030 så sender vi deg en link til materialet. Klikk deg inn i oppgavene og få en smakebit av hva vi kan lære deg! Hele nett-tjenesten er gratis!

Read More
Nina Pettersen
"Nå kjenner jeg at jeg liker matte!"

Denne uken fikk jeg gleden av å delta sammen med Hanan M. Abdelrahman i en av hennes leksehjelpstimer.

Hanan er en erfaren og engasjerende matematikklærer som mener at alle kan få til matte hvis de vil. Hun vant Holmboe-prisen i 2017 og omtales som "superlærer". Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen kaller henne "en ekte realfagshelt". 

Hva er det så Hanan gjør som får elevene til å elske henne - og matematikken?

Read More
Audun Kvasbø