Velkommen til eksamenstrening i vår!

11891278343_ca280b0216_k.jpg

Vi i Explain arbeider med å lage gode verktøy for å lære matematikk på egen hånd. Vi har bare såvidt begynt arbeidet og har store planer som skal gjøre det gøy og enkelt å lære.

Vi vet det er litt tøft for dere som skal til eksamen og fagdag akkurat nå, så vi har bestemt oss for å gi bort en smakebit på en video-basert eksamenstrening. Våre super-mattelærere Nina og Kai har gått gjennom funksjoner og Geogebra-oppgavene i P2 eksamen fra våren 2017 (V17) og høsten 2017 (H17) og har forklart løsningsforslagene på video.

Det eneste vi krever fra deg er at vi får lov til å sende deg et spørreskjema etterpå for å få dine forslag til hva du synes er viktig for eksamenstrening og leksehjelp på nett, og få lov til å sende deg en melding når vi er ferdige!

Kom enkelt i gang ved å sende meldingen EXPLAIN til 2030 så sender vi deg en link til materialet. Klikk deg inn i oppgavene og få en smakebit av hva vi kan lære deg! Hele nett-tjenesten er gratis!

Explain teamet

Nina Pettersen